You are here

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Α&Y

Ποιότητα

Πιστοποιημένη με το ISO9001:2015, η UMA Marine Agencies υιοθετεί υψηλά διεθνή πρότυπα στην ποιότητα. Με συνεχή οδηγό τη συνεχή βελτίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, η αφοσοιωμένη επαγγελματική μας ομάδα βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων τρόπων για την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες διεξάγονται με ηθικό και τίμιο τρόπο εφαρμόζοντας αρχές για την καταπολέμηση της διαφθοράς που συνάδουν με τη Βρετανική Νομοθεσία κατά της δωροδοκίας (UK Bribery Act) και τον αντίστοιχο  Αμερικανικό νόμο (Foreign Corrupt Practices Act).     

Δείτε την Πολιτική Ποιότητας της Εταιρείας μας

Ασφάλεια, Υγεία και Προστασία Περιβάλλοντος

Η διοίκησή μας είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει ένα υγιές, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες.

Στην UMA Marine Agencies εκτιμάμε τους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι όλοι οι κίνδυνοι μπορεί να αποτραπούν μέσω κατάλληλου σχεδιασμού, εκπαίδευσης και ομαδικής δουλειάς. 

Δείτε την Πολιτική Ασφάλεια και Υγείας της Εταιρείας μας

Η Εταιρεία μας έχοντας ικανοποιήσει όλα τα κριτήρια που αφορούν τις τελωνειακές διαδικασίες του Κοινοτικού Τελωνειακού Κώδικα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (AEO).